Vi på CHPS2018-01-09T08:32:58+00:00
Tjolle Ström
Tjolle Ström Processledare, föreläsare, coach & utbildare.
Tjolle är en processledare, utbildare och föreläsare som är trygg och trovärdig. Han har förmåga att beskriva processen på ett enkelt och för alla tydligt sätt. Han är expert på jargong och kulturförändringar i grupper och organisationer så att det leder till önskat resultat.

Bakgrund
Tjolle var med och startade CHPS för 16 år sedan och har sedan dess utvecklat och arbetat med förändringsprocesser i små och stora organisationer. Han är pedagog och beteendevetare och har bland annat studerat vad som är gemensamt hos de organisationer inom idrotten som är högpresterande, över tid. Tjolle har verkat inom handbollen i 45 år på ungdom, elit och landslagsnivå och varit ledare på högsta elitnivå i över 20 år.

Utanför jobbet
Tjolle drivs av sin nyfikenhet och utmaningen att utveckla andra att nå dit de vill. Han gillar att utmana tanken och har en unik förmåga att förstå och få ihop helheten. ”Det är enormt viktigt för mig att hjälpa människor att växa”

Per-Olov “Tjolle” Ström, tel 0733-712702

Processledare 100%
Utbildare 100%
Föreläsare 100%
Karin Nyberg
Karin NybergFöreläsare, processledare & coach
Karin är en föreläsare, processledare och coach som är snabb i tanken och kvick med orden. Hennes förmåga att berätta en bra historia för att förankra teorier i verkligheten gör att deltagarna får en djupare förståelse för olika sammanhang och nya perspektiv på sig själva och andra. Karin hjälper er att hitta mönster och helheter, att sätta fingret på vad ni behöver utveckla och att påminna om vad som är viktigt för att ni ska uppnå det ni har bestämt.

Bakgrund
Karin har arbetat som konsult på CHPS sedan 2003. Hon har en magisterexamen i praktiskt filosofi och en i ekonomi. Hon har bland annat arbetat på PR-byrå och som produktchef på Coca-Cola. Efter en egen karriär som elitspelare i handboll har hon även 10 års erfarenhet som handbollstränare på senior och juniornivå och fortsätter nu som tränare för de två egna barnen.

Utanför jobbet
Karin drivs av sin nyfikenhet och vilja till utveckling. Hon tycker om såväl god mat som träning och sport, läser gärna och gillar att vara ute i skog och mark.

Processledare 100%
Utbildare 100%
Utbildare 100%
Markus Fagerlund
Markus Fagerlund Säljutvecklare, förändringsledare & coach
Markus är en målmedveten säljutvecklare, förändringsledare och coach med 25 års erfarenhet av försäljning inom näringslivet, varav över 10 år som ledare. Markus har en stark förmåga att identifiera behov och drivkrafter och utifrån det ge organisationer rätt verktyg för att skapa framgångsrika företagskulturer. Med hjälp av CHPS framgångsnycklar, framtagna från elitidrotten, ger han er förutsättningar att bygga framgångsrika organisationer, där samspelet mellan individen, gruppen, kunden och resultatet är i fokus.

Bakgrund

Markus har en internationell utbildning inom marknadsekonomi och kommunikation med 25 års erfarenhet inom sälj, marknad, affärsutveckling och ledarskap i högpresterande organisationer som Xerox, Swatchgroup, Datscha och Newsec. Han har ett brinnande intresse för människors utveckling samt vad som gör att vissa individer och grupper lyckas bättre än andra att vara högpresterande över tid.

Utanför jobbet
Markus är gift tvåbarns far, sångare och låtskrivare som älskar att stå på scen. Markus är även en inbiten tennisspelare och hockeyentusiast och fascineras ständigt över idrottare och idrottslags förmåga att överträffa sina egna och andras förväntningar. Markus drivs av en stark nyfikenhet att utforska människors verkliga drivkrafter för de ska uppnå sin fulla potential.

Markus Fagerlund, tel:0730-277450

Processledare 100%
Mental inspiratör 100%
Föreläsare 100%
Bola Stroem
Bola StroemFöreläsare, processledare & coach
Bola är en föreläsare, processledare och mental inspiratör med lång erfarenhet från näringslivet och som drivs av att se inivider och organisationer att utvecklas över tid. Bola hjälper er hitta verktygen och att sätta fingret påvad ni behöver utveckla samt följa upp vad som är viktigt för att ni ska uppnå det ni vill. Bola är en ICF certifierad executive coach med stor förmåga att lyssna, förstå och leda individer och grupper i förändring.

Bakgrund
Bola har sedan sin tid som speciallärare för 35 år sedan utvecklat och arbetat med förändringsprocesser i organisationer och företag från småbolag till börsbolagsnivå. Efter en egen karriär som tävlingscyklist på landslagsnivå, elitspelare i handboll samt domare på elitnivå har han även över 25 års erfarenhet som chef inom Finans och Försäkringssektorn vilket innebär att han har stor erfarenhet av olika branscher och dess specifika förutsättningar. Bola är sedan 2015 partner i CHPS

Utanför jobbet
Bola drivs av sin nyfikenhet och utmaningen att utveckla individer och organisationer att nå dit de vill. Han tycker om att resa, utmaningar i olika träningsformer samt kraften och intresset av mötet mellan människor från hela världen. Att ständigt utvecklas och att växa som människa är den största drivkraften i livet.

Bola Stroem, tel 070-527 12 15

Processledare 96%
Mental inspiratör 100%
Föreläsare 100%
Anne Forsell
Anne Forsell Förändringsledare, föreläsare, coach och utbildare
Anne är en erfaren förändringsledare som jobbar efter devisen att framgång inte är en tillfällighet utan en strategi. Framgång handlar om att satsa på individers styrkor, tryggt klimat och glasklara mål. Detta recept fungerar både på individnivå och grupper och lika bra på idrottslaget som på arbetslaget. Annes har fostrats i idrottsrörelsen men verkar numera inom både idrott och näringsliv.

Bakgrund
Anne har lång och gedigen erfarenhet av idrottsrörelsen. Först som simmare, sedan simtränare på elitnivå, förbundskapten och tränare i simlandslaget. Hon har en imponerande meritlista som tränare med erfarenhet från tre OS och flera VM och EM. Hon har parallellt med arbete utbildat sig till elittränare, förändringsledare och licensierad mental rådgivare har flera förtroendeuppdrag inom idrottsrörelsen. Hon har också jobbar inom Svenska Parasportförbundet och Svenska badmintonförbundet med coachning och organisationsutveckling.

Utanför jobbet
Anne lever med och i sina uppdrag. Hon hämtar gärna inspiration i naturen men lika gärna hos människor i sin omgivning. Hon drivs av att få individer att växa, grupper att samarbeta och organisationer att utvecklas. Anne vet hur man jobbar för att nå sina mål utifrån sitt motto att framgång inte är någon tillfällighet.

Processledare 100%
Utbildare 100%
Föreläsare 100%

HÅLL DIG UPPDATERAD -FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

För att kunna ge dig en bättre service använder CHPS cookies.

När du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.