Markus Fagerlund

Markus Fagerlund 2017-12-20T06:23:09+00:00

Markus Fagerlund


Beskrivning: Säljutvecklare, förändringsledare & coach

Markus är en målmedveten säljutvecklare, förändringsledare och coach med 25 års erfarenhet av försäljning inom näringslivet, varav över 10 år som ledare. Markus har en stark förmåga att identifiera behov och drivkrafter och utifrån det ge organisationer rätt verktyg för att skapa framgångsrika företagskulturer. Med hjälp av CHPS framgångsnycklar, framtagna från elitidrotten, ger han er förutsättningar att bygga framgångsrika organisationer, där samspelet mellan individen, gruppen, kunden och resultatet är i fokus.

Bakgrund

Markus har en internationell utbildning inom marknadsekonomi och kommunikation med 25 års erfarenhet inom sälj, marknad, affärsutveckling och ledarskap i högpresterande organisationer som Xerox, Swatchgroup, Datscha och Newsec. Han har ett brinnande intresse för människors utveckling samt vad som gör att vissa individer och grupper lyckas bättre än andra att vara högpresterande över tid.

Utanför jobbet

Markus är gift tvåbarns far, sångare och låtskrivare som älskar att stå på scen. Markus är även en inbiten tennisspelare och hockeyentusiast och fascineras ständigt över idrottare och idrottslags förmåga att överträffa sina egna och andras förväntningar. Markus drivs av en stark nyfikenhet att utforska människors verkliga drivkrafter för de ska uppnå sin fulla potential.

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.