Ledarutveckling & Coaching2017-12-26T20:20:36+00:00

Utveckling av ledare och individer

Vi lever i en värld under ständig förändring som ställer stora krav på den enskilda individen. Alla våra insatser utgår från er organisations behov och era ledares specifika behov och fokus ligger på utveckling till att bli högpresterande. För att utvecklas och bli högpresterande behöver man träna. Hos oss får du träna!

Vi hjälper dig att utvecklas som ledare och individ genom coachning. Du får tillgång till verktyg för tydligare kommunikation, genom att vi bl. a. hjälper dig att hitta dina betydande värderingar och vad som driver dig. Du kommer upptäcka att du kommer kunna fatta bättre beslut, få tillgång till mer energi och kunna ta metaperspektiv för framgång över tid.

Vi erbjuder också Reiss Motivationsprofil ett personligt test om du vill ta reda på vad som driver dig på riktigt, vad dina unika inre drivkrafter är.

Oavsett om du är ledare i näringslivet eller inom idrotten så hjälper vi dig att nå dit du vill!

Jag vill veta mer..

Vi hjälper dig att få fatt på din dröm och ta fram en plan där du får möjlighet att reflektera över vad du behöver göra för att lyckas nå ditt mål och må bra.

Läs mer..

KOMMUNIKATION SOM UTVECKLAR

Dagens arbetsliv ställer stora krav på individen. Hur fungerar din kommunikation idag? Har du upptäckt något område som du vill utveckla och som du vill få stöd i att förändra?

Läs mer..

REISS MOTIVATIONSPROFIL 

Det kan finnas många skäl till att du vill göra en förändring i ditt liv -vi har verktygen som ger dig möjligheter att lyckas. Med Reiss Motivationsprofil får du hjälp med att hitta dina unika inre drivkrafter.

Läs mer..

STYRANDE VÄRDERINGAR

Vill du ta ansvar för din egen framgång i din roll som ledare? Vet du vad du vill uppnå men saknar en strategi? Vår modell för ledarutveckling hjälper dig att hitta dina värderingar som styr dig mot det resultat du vill uppnå.

Läs mer..

HÅLL DIG UPPDATERAD -FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 I allt vi gör siktar vi mot att ständigt utvecklas och öka vår egen och våra kunders kompetens. Det vi säger och det vi gör ska alltid vara trovärdigt, mot oss själva och andra. 

Läs mer..

För att kunna ge dig en bättre service använder CHPS cookies.

När du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.