Utbildning2017-12-26T20:23:50+00:00

Utbildningar

Behöver ni personer med kompetens i att leda och hantera förändringar i er organisation?

Vi erbjuder en utbildning till Förändringsledare. Som förändringsledare arbetar du med att på ett strukturerat sätt implementera, genomföra och följa upp förändringar som leder till önskat resultat. Som ledare behöver du träna och hos oss måste du träna och därmed utveckla din förmåga till att bli en framgångsrik förändringsledare.

Vi erbjuder en utbildning i Projektledning. Den här utbildningen ger dig den orientering och helhetssyn som behövs för att kunna hantera en verksamhetsförändring som övergår från ett projekt till en löpande utvecklingsprocess. I utbildningen lär du dig bl a att: skapa ett tydligt syfte och tydliga mål och hur du utifrån dessa styr den löpande förändringen.

Utbildningarna är öppna och erbjuds i Stockholm. Vi erbjuder också skräddarsydda utbildningar för organisationer och företag.

Läs mer om utbildning till Förändringsledare och Projektledning nedan.

Utbildning i Projektledning

Alla projekt syftar till en unik förändring med en tydlig start och ett tydligt slut. Vi tränar oss i att skapa en förankrad beställning och plan för hur förändringen ska genomföras, avslutas och överlämnas.

Läs mer..

Förändringsledarutbildning (FLU)

Ligg i framkant och hantera förändringar på alla nivåer i organisationer. Det finns alltid en kultur och värderingar i en organisation, frågan är om den har skapats medvetet eller kommit till av en slump.

Läs mer..

HÅLL DIG UPPDATERAD -FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Hur säkerställer ni att kunden har förstått vad ni förmedlat?

Framgångsrik kommunikation!

För att kunna ge dig en bättre service använder CHPS cookies.

När du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.