Ledarskapsutbildning2018-08-23T15:27:08+00:00

Vi utbildar dig till Förändringsledare.

VT 2019

Det finns alltid en kultur och värderingar i en organisation, frågan är om de skapats medvetet eller kommit till av en slump. En annan fråga är om kulturen och värderingarna är ett stöd på vägen mot önskat resultat eller om de innehåller något som hindrar att man når dit man vill. I vår utbildning till förändringsledare får du lära dig om olika metoder och modeller för att leda individer och grupper mot att medvetet skapa den kultur de vill ha i sin organisation.Du får öva och praktiskt använda dem så de blir till verktyg i din vardag för att leda mot målet och inte bara teorier och ord på papper. Du behöver inga akademiska förkunskaper, bara erfarenhet från eget chefs- eller ledarskap.

Välkommen med er anmälan!

Huvuddelar i utbildningen.

Utan tvekan den bästa ledarskapsutbildningen jag gått! Förändringsledarutbildningen gav mig verktyg och insikter som gjort det möjligt för mig att markant lyfta mitt ledarskap i vardagen. Ovärderlig kunskap och trygghet när man är verksam i en bransch där kartan ständigt ritas om.

Niklas Blomgren, Nordic Business Controller, Teva Pharmaceuticals

Jag leder en forskargrupp på Karolinska Institutet, vi strävar efter att förstå varför muskelsvaghet uppstår hos patienter med t.ex. ledgångsreumatism eller cancer. Denna utbildning får mina varmaste rekommendationer – om du får chansen, gå denna kurs! Du kommer få möjligheten att utveckla ditt ledarskap, vilket dels kan lyfta din egen karriär, men du kommer också kunna medverka till att skapa en positiv kultur på din arbetsplats som leder till förbättrade resultat, oavsett yrkesgrupp.

Johanna Lanner - Fil.Dr. Assistent Professor & forskargruppsledare, Karolinska institutet

CENTRUM FÖR HÖGPRESTERANDE SYSTEM

Vi vill att människor och organisationer ska lyckas med det de vill. Därför har vi tagit fram en utbildning för förändringsledare som hjälper dig att ta fram, implementera och följa upp beteenden som leder till önskat resultat. Vi har över 15 framgångsrika år bakom oss och hjälper årligen hundratals ledare och organisationer att förverkliga sina drömmar och mål. Vår gemensamma drivkraft är att skapa förändring på riktigt hos organisationer och individer som vill bli högpresterande. Vår arbetsprocess bygger på att medvetandegöra, uppmärksamma och skapa kraft i förändring med hjälp av verktyg för effektiv kommunikation.

Tjolle Ström
Tjolle Ström Utbildare, Föreläsare, Processledare & Coach
Tel: 0733-712702
Karin Nyberg
Karin NybergUtbildare, Föreläsare, Processledare & Coach
Tel: 0733-712 704

UTBILDNINGSDATUM & BOKNING

10-11 April.

Sundby Gård

 

Tillfälle 5.

Bestäms av gruppen.

  • Pris: 36 000 kr +moms inkl. en individuell coachning 

  • Pris: 42000 kr +moms inkl. fyra individuell coachningar.

CERTIFIERING

För att erhålla certifikat till förändringsledare krävs 100% närvaro samt ett avslutande examensarbete.

KURSMATERIAL

Allt material får du på plats under utbildningen.

I utbildningen
ingår även individuell coaching.

Välj mellan en eller fyra tillfällen.

ANMÄLAN

Genom att registrera dig bekräftar du att du godkänner lagring och behandling av dina personuppgifter av Centrum för högpresterande system AB som beskrivs i integritetspolicyn. Genom att registrera mig bekräftar jag att jag har läst och godkänner integritetspolicyn.

För att kunna ge dig en bättre service använder CHPS cookies.

När du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.