När världen omkring oss vacklar och oron ligger som ett moln över alla samtal. Vem är det då som leder? Vem är det egentligen som leder vem?
Jag skulle vilja påstå att vi alla är ledare. Att vi alla måste ta vårt ansvar och göra jobbet.
CHPS har de nycklar som krävs för att hantera en förändring, är du redo att ta emot dem?

Vi på CHPS, Centrum för högpresterande System, arbetar över tid utifrån vårt PLUS. Det är ett kommunikativt verktyg som hjälper dig att handskas med förändring, ett verktyg som skapar förutsättningar för ett framgångsrikt ledarskap. Just nu, när världen vacklar och osäkerheten får människor att se på istället för att leda, är vårt PLUS ett tryggt verktyg som skapar förutsättningar för hur vi ska och får agera. Till hur vi ska leda varandra, ta ansvar och göra det jobb som måste göras.

Vårt PLUS bygger på erfarenheter

Vårt PLUS bygger på studier och erfarenheter sedan 20 år. Det utgår från fem framgångsnycklar och skapar möjligheter till att utveckla ett hållbart och framgångsrikt ledarskap. Ett ledarskap som kan appliceras och fungera väl i olika situationer, olika nivåer och inom olika typer av organisationer. En ledare är inte bara ledare för andra, oavsett om det handlar om att leda en individ, en grupp eller en hel organisation. 
En ledare måste även kunna leda sig själv i alla tankar, beslut och situationer. När du tar hjälp av våra framgångsnycklar blir det betydligt lättare att leda.
Det ger dig som ledare ett verktyg som inte bara hjälper dig att handskas med förändringen utan det ger dig också möjligheten att leda och utvecklas tillsammans med den.

Anpassade framgångsnycklar

PLUS fungerar även när du funderar över vad andra ledare egentligen säger. När du tar vägledning av de fem grunderna i vårt PLUS kan du lättare sortera och filtrera vad budskapet egentligen är. 

I boken ” Högpresterande Strategi” av Tjolle Ström från SISU Idrottsböcker kan du läsa mer om vårt PLUS och hur du kan använda dig av vårt verktyg för att leda sig själv och andra. Du är också välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram dina egna framgångsnycklar och göra det lättare för dig att förstå andra ledare eller att leda andra.

Låter det intressant?

Du är välkommen att höra av dig till oss för ett förutsättningslöst samtal, antingen via mail eller telefon. All information hittar du på www.chps.se.

Anne Forsell


anne@chps.se
Tel: 070-592 07 11