Vi har den stora äran att välkomna Mattias Andersson som konsult inom CHPS med utgångspunkt från hemmaplan i Skåne. Efter 20 år, 148 landskamper, 3 Olympiska spel och fler än 500 matcher i tyska Bundesliga som handbollsmålvakt på absolut högsta nivå är han nu redo för att hjälpa både näringsliv och elitidrott att kunna prestera på topp över tid.

Mattias lever efter devisen att ”den som slutar bli bättre slutar vara bra, vilket han har han tagit med sig in i sin nya karriär, som målvaktscoach och konsult inom CHPS. Med hjälp av CHPS framgångsnycklar stöttar han nu organisationer och företag att inte bara nå sina mål utan även att följa dem, fortsätta sträva framåt och driva en målmedveten utveckling. Mattias kommer jobba både med utbildningar, processer, workshops och föreläsningar. Få idrottsmän har lyckats hålla en så hög nivå och vara högpresterande under en så lång tidsperiod – och den unika kunskapen delar Mattias nu med sig av.

Jag är riktigt glad och stolt över att Mattias valt att arbeta med oss, säger Tjolle Ström, grundare av CHPS konsultnätverk. Mattias har visat hur man håller sig kvar i absoluta världstoppen över en lång tid och vet vad som krävs för att lyckas med detta. Många individer, lag eller organisationer klarar av att periodvis prestera på hög nivå, men det är inte alla som förstår hur man håller kvar den höga prestationsnivån över tid. Detta är en av CHPS viktigaste intentioner i allt vi gör – att hjälpa individer, grupper, lag och verksamheter att bli högpresterande över tid. Därför känns det även extra roligt att Mattias väljer att ansluta sig till oss.

En tränare sa till mig ”Som talang tar du dig till omklädningsrummet men ska du vidare så krävs det hårt arbete”.

Varmt välkommen Mattias!

För kontakt och mer information om Mattias, klicka här

Relaterade länkar