Att göra en förändring är en sak. Men hur blir den hållbar?
Det förklarar ledarcoachen Gunnar Mattiasson i sitt kostnadsfria lunchseminarium “Skapa hållbara förändringar”.

Den 17 juni är det dags för vårens sista webinar, arrangerat av CHPS. Då tar Gunnar Mattiasson, förändringsledare och ledarcoach, med åhörarna på en resa de sent ska glömma. Han pratar om någonting som ligger honom själv varmt om hjärtat. Om hur en organisation eller förening inte bara ska klara av att göra en förändring utan också välja att hålla fast i den och inte gå tillbaka till gamla mönster när vardagen kommer tillbaka.

– I mitt arbete som ledarcoach möter jag ibland organisationer, inom näringslivet eller föreningslivet, som har arbetat mot en förändring och har satt nya mål, men utan att verkligen förankra det i gruppen, förklarar Gunnar Mattiasson.
– Man jobbar hårt för att sätta mål och vad man ska göra, men förklarar sällan varför man ska förändra. Därför är det otroligt vikigt att förstå hur man engagerar människor och hur man får dem att vilja göra nya val i rätt riktning i sin vardag. Att medarbetarna inte bara kan utan också vill är avgörande för att en förändring ska vara hållbar.

CHPS hjälper dig att skapa en hållbara förändringar

CHPS, Centrum för Högpresterande System, har under 20 år framgångsrikt arbetat med utbildning och förändring inom så väl idrott som näringslivet. I sin roll som ledarcoach för CHPS inspirerar Gunnar sina åhörare till att använda de framgångsnycklar som företaget har tagit fram, han pratar om trovärdighet, tydlighet och de viktiga valen som var och en måste göra.

– Vi måste ta bort fokus från ”de fina orden på väggen” och se till att göra hantverket, så det blir sant i vardagen. Det gör hela skillnaden för att skapa en hållbar förändring, säger Gunnar Mattiasson.
– Med mitt seminarium vill jag få folk att tänka till, fundera över hur de kan bli tydligare i sitt ledarskap. Hur kan jag som ledare vara trovärdig, skapa en tydlig väg och möjliggöra en hållbar förändring?
Låter det spännande?
Anmäl dig till CHPS kostnadsfria lunchseminarium med Gunnar Mattiasson här.

Detta är det sista av vårens webinarier, hösten 2020 återkommer CHPS med ytterligare föreläsningar.