Går det att växa i en förändring? Att utveckla en organisation och gå starkare ur en kris?
Absolut.
Låt oss hjälpa dig att leda i förändring.

I en serie websända lunchseminarier kommer våra föreläsare ge dig möjligheten att ta del av kunskapen kring att både hantera och leda i förändring. Både nya och gamla klienter får kostnadsfritt ta del av våra kunskaper och erfarenheter kring ett ämne som nu berör oss alla.

Under våren 2020 har vi tvingats leva i en föränderlig värld och det är många som ställt sig frågan; Hur ska jag, vår organisation och vårt företag hantera det som nu sker?
Det är frågor som vi på CHPS kan hjälpa till med. I 20 år har vi på Centrum för Högpresterande System arbetat med utbildning inom ledarskap och förändring.

Vi har coachat företag, ledare och medarbetare inom så väl idrotten som affärsvärlden och hjälpt dem med frågor som inte bara handlar om förändring utan också om att skapa en vinnande kultur som klarar av att vara högpresterande år efter år.Vi har varit med och skapat en kultur som inte bara är framgångsrik utan även stärker medarbetarnas välbefinnande och gör att de fortsätter att prestera samtidigt som samhället runtomkring oss förändras. Den kulturen och den kunskapen vill vi fortsätta att sprida.

Utveckla ditt ledarskap med CHPS websända lunchseminarier

websända lunchseminarier CHPS

Kalle Ström är den första av våra fyra föreläsare

Därför kommer vi under försommaren att sända en serie kostnadsfria webinarier, seminarier online.
Samtliga föreläsningar går att placera in under rubriken ”att leda i förändring” men kommer att ha väldigt olika innehåll. Det går att följa enskilda seminarier eller delta under samtliga fyra.
Först ut är etnologen Kalle Ström som kommer att prata om möjligheternas lockdown. Därefter följer den förre elitidrottaren Mattias Andersson som berättar om hur det går att skapa förutsättningar för att utvecklas under förändring och vilken lärdom näringslivet kan ta av idrotten.
Det följs av ytterligare två webinarier där säljutvecklaren Markus Fagerlund pratar om försäljning under oroliga tider och ledarcoachen Gunnar Mattiasson föreläser kring hur man man skapar en hållbar förändring.

Låter det intressant?
Läs mer om våra föreläsare och anmäl dig här på vår hemsida. Följ oss även på våra sociala kanaler och ta chansen att utveckla ditt ledarskap!