Anne Forsell


Processledare, ledarskapsutvecklare, föreläsare & coach

Anne Forsell

Anne Forsell

Processledare, ledarskapsutvecklare, föreläsare & coach

 070-5920711

anne@chps.se

Anne är en erfaren processsledare som jobbar efter devisen att framgång inte är en tillfällighet utan en strategi. Framgång handlar om att satsa på individers styrkor, tryggt klimat och glasklara mål. Detta recept fungerar både på individnivå och grupper och lika bra på idrottslaget som på arbetslaget. Anne har fostrats i idrottsrörelsen men verkar numera inom både idrott och näringsliv.

Bakgrund

Anne har lång och gedigen erfarenhet av idrottsrörelsen. Först som simmare, sedan simtränare på elitnivå, förbundskapten och tränare i simlandslaget. Hon har en imponerande meritlista som tränare med erfarenhet från tre OS och flera VM och EM. Hon har parallellt med arbete utbildat sig till elittränare, förändringsledare och licensierad mental rådgivare har flera förtroendeuppdrag inom idrottsrörelsen. Hon har också jobbar inom Svenska Parasportförbundet och Svenska badmintonförbundet med coachning och organisationsutveckling.

Utanför jobbet

Anne lever med och i sina uppdrag. Hon hämtar gärna inspiration i naturen men lika gärna hos människor i sin omgivning. Hon drivs av att få individer att växa, grupper att samarbeta och organisationer att utvecklas. Anne vet hur man jobbar för att nå sina mål utifrån sitt motto att framgång inte är någon tillfällighet.