Kjell Jonevret 


Föredragshållare, coach och inspiratör

Kjell Jonevret

Kjell Jonevret

070-748 88 98
kjell@chps.se

 

Efter en framgångsrik karriär inom fotbollen har Kjell Jonevret tagit klivet till CHPS. Han har sitt hjärta inom idrotten och det är en kärlek som han har tagit med sig in i näringslivet.
Kjell har en enastående förmåga få individer att växa både i sig själva och tillsammans med andra. Samtidigt som han hjälper individen att hitta nycklar för att ta ett ansvar för sin egen utveckling, coachar han gruppen till att ta ansvar för varandra. Det lägger grunden för ett vinnande team där alla bidrar till det gemensamma arbetet och strävar efter samma mål.

Under mer än 20 år har hans ledarfilosofi varit framgångsrik i olika fotbollsklubbar, både i Sverige och utomlands. Hans ledarskap beskrivs som inkluderande och bygger på hans egna erfarenheter från att ha coachat spelare från flera olika länder, kulturer och religioner. Som inspiratör och förändringsledare har han med gott resultat lyckats att applicera sina tankar även inom näringslivet.

Bakgrund
Kjell började sin karriär som fotbollsspelare och förutom spel i utlandet och allsvenska AIK är han Brommapojkarnas målkung. Efter den aktiva karriären har han varit framgångsrik som tränare i flera svenska klubbar, som BP, AIK, Djurgården och Västerås. Han har också varit tränare i både Norge och Sydafrika. Under flera år har han föreläst kring ledarskap. Han har även arbetat med ledarskapsfrågor inom näringslivet, senast hos byggföretaget PEAB Byggservice AB.

Utanför jobbet
Kjell ägnar sin fritid åt att vänner och familj, barn och barnbarn. Han spelar gärna golf, men följer många andra idrotter på TV och tycker om att laga mat tillsammans med sina nära och kära.