Markus Fagerlund 


Säljutvecklare, förändringsledare & coach

Markus Fagerlund

Markus Fagerlund

Processledare, föreläsare, coach & utbildare

0730-277450

markus@chps.se

Markus är en målmedveten säljutvecklare, processledare och coach med 25 års erfarenhet av försäljning inom näringslivet, varav över 10 år som ledare. Markus har en stark förmåga att identifiera behov och drivkrafter och utifrån det ge organisationer rätt verktyg för att skapa framgångsrika företagskulturer. Med hjälp av CHPS framgångsnycklar, framtagna från elitidrotten, ger han er förutsättningar att bygga framgångsrika organisationer, där samspelet mellan individen, gruppen, kunden och resultatet är i fokus.

Bakgrund
Markus har en internationell utbildning inom marknadsekonomi och kommunikation med 25 års erfarenhet inom sälj, marknad, affärsutveckling och ledarskap i högpresterande organisationer som Xerox, Swatchgroup, Datscha och Newsec. Han har ett brinnande intresse för människors utveckling samt vad som gör att vissa individer och grupper lyckas bättre än andra att vara högpresterande över tid.

Utanför jobbet
Markus är gift tvåbarns far, sångare och låtskrivare som älskar att stå på scen. Markus är även en inbiten tennisspelare och hockeyentusiast och fascineras ständigt över idrottare och idrottslags förmåga att överträffa sina egna och andras förväntningar. Markus drivs av en stark nyfikenhet att utforska människors verkliga drivkrafter för de ska uppnå sin fulla potential.