Petra Skoglund 


Förändringsledare, föredragshållare, coach för ledare

Petra Skoglund

Petra Skoglund

076-1602025
petra@chps.se

 

Petra är CHPS:s senaste nyförvärv, som med ett stort engagemang och kunnande coachar ledare mot framgång. Med en tydlighet och stark trovärdighet lockar hon ledare att inte bara utveckla sig själva utan också hitta de verktyg som krävs för att utveckla andra. I mer än 20 år har Petra suttit i ledningsgrupper och coachat företagsledare i deras arbete att utveckla ett vinnande team.  Genom olika chefsroller på stora internationella bolag inom olika branscher har hon skaffat sig ovärderliga kunskaper och verktyg kring hur ett framgångsrikt arbete med förändringsprocesser bör bedrivas. Hon lägger en stor vikt vid individuell coaching, vid medarbetarnas välmående och har även hjälpt ledningsgrupper inom flera olika branscher att inte bara ta emot verktygen utan också klara av att navigera framgångsrikt genom stora förändringsprocesser. Hon drivs av att se andra växa, utvecklas och se den fantastiska kraft som finns i en förändringsprocess.

Bakgrund
Petra är en ambitiös och driven HR-ledare som de senaste åren har arbetat som HR Direktör för läkemedelsföretaget svenska AstraZeneca. Dessförinnan arbetade hon som HR för flygplanstillverkaren Bombardier och hon har även haft liknande roller för Knorr-Bremse Nordical Rail Service, NAI Svefa och Synk Rekrytering.

Utanför jobbet
Petra ägnar gärna sin fritid åt familjen som består av både tre barn och ett flertal djur. Familjen tillbringar mycket tid utomhus, där de rider, åker skidor och ägnar sig åt friluftsliv.