VÄLKOMMEN PÅ 

Frukostföreläsning med CHPS 

– Kostnadsfri föreläsning inkl. frukost 

Vi har denna gång äran att få ta del av två spännande föreläsningar på Tema – Hållbart ledarskap.

Föreläsare: 

– Patric Ottosson, vVD Olofsson Bil
– Mattias Andersson, Målvaktscoach & Förändringsledare

Varmt välkomna! 

Övrig info:  Max 2 deltagare/företag. Våra frukostföreläsningar blir snabbt fullbokade, vi har max 60 platser och vi bjuder på en lättare frukost. Det förekommer att CHPS filmar och/eller fotograferar under våra frukostseminarier. Genom att anmäla dig så accepterar du att du eventuellt kan komma med på bild eller film och att det materialet kan komma att publiceras på internet och i tryck i syfte att marknadsföra CHPS.

DATUM

Onsdag 6/11 2019

TID

08.00-09.00
(frukost serveras från 07.30)

ANMÄLAN

Anmälan till anne@chps.se 

OBS! Föreläsningen är kostnadsfri, men om du inte avanmäler dig kommer vi tillämpa en no-show fee på 100 kronor. 

Patric Ottosson

-vVD Olofsson Bil

Hur man håller sig kvar i toppen över tid.

Efter några månader som Säljare i början på min karriär  insåg jag att arbetet kring att leverera bra affärer bygger på mycket mer än bara försäljning, och att bilförsäljningen är en stor del av omsättningen, men ändå en mindre del av verksamheten. 

2001 fick jag en ledande position som Säljledare, och strax efter Säljchef. Vi kämpande med rutiner och processer som alla bolag, men det höll inte hela vägen. 2004 blev jag Märkeschef, vilket innebär att jag ansvarade för hela verksamheten Volkswagen Personbilar -vi hade då Skoda, Audi, Volkswagen och Transportbilar som våra varumärken med “eftermarknad” och “plåt/lack”- verksamhet. 

Fick 2004 ingå i ledningsgruppen och förutom att det var spännande att kliva innanför den dörren, så fanns det här en massa utmaningar som vi hade gemensamt i bolaget. Bland annat behövdes verktyg för att kunna få med sig personalen, organisationen och trygga kunderna. 

Att tillsammans med CHPS  ta fram ramar och ramar värdegrund som vi tillsammans skulle förhålla oss till gav oss väldigt tydliga spelregler, det gillas av många. Att därefter år efter år efterfölja dessa och följa upp och utveckla  är i sig en utmaning. 

Under resan har jag fått chansen att tillträda som Platschef, Marknadschef och idag är jag vVD, jag kan inte tänka mig en arbetsplats utan tydliga ramar och en värdegrund som jag kan vara med att stötta. 

Mattias Andersson

– Målvaktscoach & Förändringsledare

”Den som slutar att bli bättre, slutar att vara bra”.
Hur klarar man av att motivera sig för att bli bättre varje dag året om?
Hur klarar man av att stanna kvar i världstoppen i 17 år?
 
 
Och hur arbetar man för att lyckas som lag, trots att omgivningen och förutsättningarna förändras? Det är tre svåra frågor. Det är också tre frågor som Mattias Andersson besvarade gång på gång under sin långa karriär i världens bästa handbollsliga. Han är den första utländske spelare som spelat 500 matcher i tyska Bundesliga och han har vunnit allt som går att vinna med ett klubblag och vid sidan av det har han vunnit internationella medaljer med det svenska handbollslandslaget och deltagit i tre OS.
 

I dag arbetar han som coach till några av världens bästa målvakter, samtidigt som han föreläser om konsten att behålla fokus och att fortsätta utvecklas både som lag och individ – trots att man redan nått sitt mål. Möt honom på CHPS frukostföreläsning i Stockholm den 6 november och låt sig inspireras av den devis som Mattias levt efter under hela sin karriär.

 

   Vi vill att människor och organisationer ska lyckas med det de vill. Vi har över 15 framgångsrika år bakom oss och hjälper årligen hundratals ledare och organisationer att förverkliga sina drömmar och mål. Vår gemensamma drivkraft är att skapa förändring på riktigt hos organisationer och individer som vill bli högpresterande. Vår arbetsprocess bygger på att medvetandegöra, uppmärksamma och skapa kraft i förändring med hjälp av verktyg för effektiv kommunikation.

Kontakt

Besökskontor: Hornsbruksgatan 23,
117 34 Stockholm

Postadress: CHPS AB,
Hornsgatan 180, 117 34 Stockholm

Tel: 08-720 02 88
Email: info@chps.se 

 

Håll dig uppdaterad!