ROADTRIP

Vad förenar försäljning & elitidrott?

– Föreläsning hos er!

Kicka igång 2020 med en inspirationsföreläsning på temat ”Vad som förenar topprestation inom försäljning och elitidrott”

Vad kommer vi prata om?
Vilka likheter finns mellan försäljning och elitidrott när det kommer till att kunna prestera på hög nivå över lång tid och samtidigt må bra? Varför lyckas vissa och andra inte? Vilka är framgångsnycklarna? Vilka är misstagen vi lärt oss mest utav?

Hur?
Föreläsning på plats hos er eller kanske på er kick-off? Ni anpassar lokalen och avgör själva hur många ni vill vara. Vi behöver en lokal, projektor och 60 minuter. ☺

För vem?
Ledningsgrupper och styrelser inom privat/offentlig sektor samt idrottsföreningar och idrottsförbund.

Villkor
Pris på förfrågan

 

Anne Forsell 

 +46 705-920 711

anne@chps.se

 

Markus Fagerlund

  +46 730 277 450

markus@chps.se

Möt Anne Forsell med 25 år som elittränare och förbundskapten i sim-landslaget (3 OS, flera VM och EM) samt strategiarbete i flera idrottsförbund, och Markus Fagerlund med över 20 års erfarenhet inom försäljning, ledarskap och förändringsledning i organisationer som Swatchgroup, Xerox och Stronholdbolagen Newsec och Datscha.

   Vi vill att människor och organisationer ska lyckas med det de vill. Vi har över 15 framgångsrika år bakom oss och hjälper årligen hundratals ledare och organisationer att förverkliga sina drömmar och mål. Vår gemensamma drivkraft är att skapa förändring på riktigt hos organisationer och individer som vill bli högpresterande. Vår arbetsprocess bygger på att medvetandegöra, uppmärksamma och skapa kraft i förändring med hjälp av verktyg för effektiv kommunikation.

Kontakt

Besökskontor: Hornsbruksgatan 23,
117 34 Stockholm

Postadress: CHPS AB,
Hornsgatan 180, 117 34 Stockholm

Tel: 08-720 02 88
Email: info@chps.se 

 

Håll dig uppdaterad!