Högpresterande ledarskap & återhämtning

I samarbete med Sofia Lilja | Stockholm 8-9 April 2019
Till anmälan Kontakt

Markus Fagerlund & Sofia Lilja

Det du gör just nu, leder det dit du vill?

I denna 2-dagars kurs kommer du ges möjlighet att reflektera över och fördjupa dig i dina ledaregenskaper och identifiera var dina styrkor som ledare ligger, och med hjälp av en strukturerad process identifiera var din förbättringspotential finns.

Målet med utbildningen:

Målet med utbildningen är att du ska identifiera dina framgångsnycklar för att optimera ditt ledarskap till högsta möjliga nivå där du kan leda och prestera på topp över lång tid.

Du kommer ges möjlighet att fördjupa dig i dina ledaregenskaper och identifiera var dina styrkor som ledare ligger, din förmåga att hantera perioder av stress och med hjälp av en strukturerad process identifiera var just din förbättringspotential finns. Du kommer med praktiska övningar, konkreta verktyg och träning i ledarskap få en ökad förståelse för hur du kan frigöra din fulla kapacitet och hur du genom ökad självmedvetenhet även kan leda andra mot topprestation över tid. 

Vad krävs för att delta?

Att du brinner för ledarskap och är intresserad av din egna och andras personliga utveckling. Du har någon form av ledaransvar idag samt är villig att dela med dig av dina erfarenheter. 

Personalansvar ej nödvändigt.

Kanske det viktigast av allt: att du kommer precis som du är och är beredd att göra det som krävs för att få den förändring du vill ha.

Merja Nyholm, Handläggare Chef & Ledarskapsfrågor -Vårdförbundet

– Professionellt upplägg och mycket inspirerande kursledare.

Helena Salomonsson, Area Manager Newsec Competence AB

– Bra innehåll och väldigt trygg och bra grupp med spännande samtal och reflektioner.

Merja Nyholm, Handläggare Chef & Ledarskapsfrågor -Vårdförbundet

– Genom den ökade kunskap som jag fått, har jag större förståelse för andra ur ett systemperspektiv samt fått verktyg för att att hantera min vardag.

Jenny Måhlgren, Personal och Administrativ Chef Saco

– Blandningen av fokus på både individ och organisation och otroligt härlig atmosfär!

Merja Nyholm, Handläggare Chef & Ledarskapsfrågor -Vårdförbundet

– En fördjupad självkännedom gör att jag lättare kan driva saker utan onödigt energispill.

Janne Norberg, Linjalt AB

– Mycket väl genomförda dagar. Kursledarna var väldigt bra tillsammans, lugna, lyssnande och lät gruppen vara deltagande.

FRAMGÅNGSNYCKLAR

Vad finns det för gemensamma framgångsnycklar mellan elitidrotten, artistvärlden och näringslivet gällande förmågan att prestera på topp över lång tid?

DRIVKRAFTER

Vilka är just dina drivkrafter och hur kan dom hjälpa dig att nå dit du vill?

TOPPRESTATION och ÅTERHÄMTNING

Hur hör förmågan till topprestation och återhämtning ihop?

FOKUS & BALANS

Vad kan du göra för att bibehålla fokus och balans i perioder av hög arbetsbelastning och stress?

Om utbildarna

Sofia Lilja

 

Sofia Lilja

Sofia Lilja är verksam som coach, föreläsare, utbildare och inspiratör och har tidigare varit sångcoach på TV4- succén Idol i nio säsonger. Sofia är flitigt anlitad av Sveriges artist- och skådespelarelit för att coacha dem till att övervinna sina rädslor, förstärka sitt personliga varumärke, lära sig att surfa på vågen av nervositet och maximera i prestation när det gäller som mest. Sofia har coachat internationella världsstjärnor till att hantera pressen och toppleverera inför en mångmiljonpublik i direktsänd TV. Helt enkelt att stråla i sin fulla glans på scen med total närvaro! Sofias kunskap efterfrågas även inom företagsvärlden där hon är flitigt anlitad av företag och chefer som vill satsa på personligt ledarskap, topprestera med hållbarhet och medvetandegöra förändringsprocesser med beteendefokus.

Kontakt:
sofia@sofialilja.com
M: +46 70 627 6432

Markus Fagerlund

 

Markus Fagerlund

Markus är en målmedveten förändringsledare, säljutvecklare och coach med 25 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring inom näringslivet, varav över 10 år som ledare inom organisationer som Xerox, Swatchgroup och Strongholdföretagen Datscha och Newsec.

Med sin långa erfarenhet och med hjälp av CHPS framgångsnycklar, framtagna från studier inom elitidrotten och använda inom näringslivet under 20 år, ger han er förutsättningar att bygga framgångsrika organisationer, där samspelet mellan ledare, medarbetare, kunden och resultatet är i fokus. Markus har ett brinnande intresse för människors utveckling och vad det är som gör att vissa individer och organisationer lyckas bättre än andra att vara högpresterande över tid och samtidigt må bra.

Kontakt:
markus@chps.se
M: +46 730 277 450

Välkommen!

Var: Tändstickpalatset.

När:
Vi återkommer om exakt datum till våren. 

Adress: Västra trädgårdsgatan 15, Stockholm
Kostnad: 12 995 kr. ex. moms/person.  (I priset ingår utbildningsmaterial, förmiddags kaffe, lunch och hembakat eftermiddagsfika)

Max antal platser: 10

Vid frågor kontakta:
markus@chps.se
M: +46 730 277 450

 sofia@sofialilja.com
M: +46 70 627 6432

Mitt i centrala Stockholm, står ett palats med kontor, kontorshotell, konferens och rik historia.Tillsammans med dig kan palatset bli ett svårslaget verktyg i din resa mot resten. Läs mer om Tändstickpalatset här. 

Om CHPS

CHPS – Centrum för Högpresterande System är ett nätverk med konsulter som vill göra skillnad för dem vi möter och skapa utveckling för både oss själva och våra kunder.

Vi tror inte på att lämna framgång åt slumpen. Därför har vi tagit fram en modell för ledar- och medarbetarskap som utifrån styrande värderingar tar fram, implementerar och följer upp beteenden som leder till önskat resultat. Vi stöttar dig som ledare på individ- eller gruppnivå eller utbildar dig till förändringsledare.Vi har över 20 framgångsrika år bakom oss och vi hjälper årligen hundratals ledare och organisationer med att förverkliga sina drömmar och mål. Vår gemensamma drivkraft är att skapa förändring på riktigt för att bli högpresterande.

Vår arbetsprocess bygger på att medvetandegöra, uppmärksamma och skapa kraft i förändring med hjälp av verktyg för effektiv kommunikation. På så sätt lyckas våra kunder med att själva komma fram till vad de vill och varför och dessutom att ta steget från att veta vad de vill till att också få det gjort.