fbpx

CHPS-Centrum för högpresterande system

Jan Wiklund

Föreläsare, processledare, ledarskapsutvecklare

Janne är en föreläsare, mentor, processledare, utbildare och ledarskapsutvecklare, inom både näringslivet och idrotten, som med humor och värme, på ett enkelt sätt, tydliggör hur viktig en visionsbaserad och genomarbetad värdegrund är. Han har också en transformerande förmåga att hjälpa er att hitta och arbeta fram de nycklar ni behöver, för att nå dit ni vill och stanna där över tid.

Han har en förmåga att konkretisera arbetet med värdegrund och kultur, från det som ibland uppfattas som något flummigt eller svårt, till ett tydligt och genomarbetat system, som ni kan använda i er vardag. Janne använder ofta berättelser, anekdoter, liknelser som är kongruenta med er egen verklighet för att belysa och tydliggöra det ni själva kanske inte ser, detta för att få en djupare förståelse för vad som faktiskt behöver göras för att uppnå det ni har bestämt.

Bakgrund:

Janne är en multi-entreprenör med många strängar på sin lyra. I grunden är han skorstensfejaringenjör och har drivit bolag i över 20 år, samt är Co-founder till Sveriges största skorstensfejarkoncern, där han byggt upp en skola/akademi med ett stort antal tekniska och ledarskapsutvecklande utbildningar. Utöver detta är han författare och musiker, även om han själv vill kalla sig för musikant, och är delägare i ett antal restauranger samt co-founder av en musikstudio.

Han har varit handbollstränare på högsta elitnivå och är nu överledare för ett svenskt ungdomslandslag i handboll. Hans ledarskap beskrivs som tydligt men inkluderande, transformerande och samtidigt individanpassat.

Utanför jobbet:
Eftersom Janne drivs av sin vilja att utveckla allt runt honom, stort som smått, och det faktum att han har en ovana att göra sina hobbies till affärer, så flyter fritiden och arbetet ihop. Detta passar inte alla, men genom aktiva val och ett medvetet arbete att nå sinnesro genom att bland annat titta på många olika typer av idrott, köra motorcykel, nörda ner sig i teknik, slöstirra på Netflix eller ibland greppa en mikrofon och sjunga lite, balanserar han sin tillvaro.

KONTAKT:
0708-75 30 20
janne@chps.se
SENASTE ArtiklarNA och inläggEN skrivna av Jan Wiklund

Konsten att skapa hållbara förändringar

12 juni 2020
Att göra en förändring är en sak. Men hur blir den hållbar? Det förklarar ledarcoachen Gunnar Mattiasson i sitt kostnadsfria lunchseminarium "Skapa hållbara förändringar". Den 17 juni är det dags […]

DE ANDRA I TEAMET...

Tjolle Ström
Tjolle Ström
Processledare, föreläsare, författare, coach & utbildare
0733-712702
Tjolle Ström
Karin Nyberg
Processledare, föreläsare, filosof, coach & utbildare
0733-712 704
Tjolle Ström
Markus Fagerlund
Processledare, föreläsare, coach & utbildare
0730-277450
Tjolle Ström
Anne Forsell
Processledare, ledarskapsutvecklare, föreläsare & coach
0705-920711
Tjolle Ström
Mattias Andersson
Förändringsledare, processledare, föredragshållare & coach
0727-240116
Tjolle Ström
Gunnar Mattiasson
Ledarutvecklare, processledare, föreläsare, coach
0704-888435
Tjolle Ström
Kjell Jonevret
Föredragshållare, coach och inspiratör
0707-488898
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram