Mattias Andersson 


Förändringsledare, föredragshållare, coach & målvaktscoach

Mattias Andersson

Mattias Andersson

+46 727 240116 mattias@chps.se

 

 

Under två decennier var Mattias Andersson en mycket ambitiös och målmedveten handbollsmålvakt som strävsamt följde sin väg mot toppen. Han levde efter devisen att ”den som slutar bli bättre slutar vara bra”. Det har han tagit med sig in i sin nya karriär, som målvaktscoach, processledare och föredragshållare. Mattias drivkraft har alltid varit en ständig vilja att utvecklas, både som individ och i en grupp. Med hjälp av CHPS framgångsnycklar stöttar han nu organisationer och företag att inte bara nå sina mål utan även att följa dem, fortsätta sträva framåt och driva en målmedveten utveckling. Mattias hjälper sina kunder att identifiera en målplan, fokusera på det som är viktigt för varje kund och skapa förutsättningar för att hans klienter ska nå framgång både som individer och ett lag. Få idrottsmän har lyckats hålla en så hög nivå och vara högpresterande under en så lång tidsperiod – och den unika kunskapen delar Mattias nu med sig av.

Bakgrund
Under 20 år spelade Mattias Andersson 150 landskamper och deltog i tre olympiska spel. Under 17 år var han en av de tongivande spelarna i tyska Bundesliga och han är den enda utländska spelaren i mästerskapets historia som spelat fler än 500 matcher i det krävande mästerskapet. Han var en ledare på planen som nu tagit med sig de kunskaperna för att hjälpa andra både inom idrott och näringsliv.

Utanför jobbet
Mattias är pappa till två barn och är väldigt närvarande i deras liv. Han trivs när han får tillbringa tid med sin familj och de tillsammans kan upptäcka nya ställer och projekt. Även om den egna elitkarriären är avslutad lägger han tid på träning, både sin egen och följer med barnen på deras aktiviteter. Dessutom spelar han gärna padel med sina vänner – då handlar det naturligtvis både om att utveckla det egna spelet och nå resultat.